Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af papirstørrelse og papirtype

Ændring af papirstørrelse og papirtype

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Når du ændrer størrelsen og typen på det papir, du lægger i bakken, skal du også skifte indstilling for papirstørrelse og papirtype på displayet.
  1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Bakkeindstil.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Papirtype]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist den ønskede papirtype, og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Papirstr.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist den ønskede papirstørrelse, og tryk derefter på Go (Gå).