Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af indstillingen Kontroller papir

Ændring af indstillingen Kontroller papir

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Hvis indstillingen Kontroller papir er aktiveret, og du trækker papirbakken ud af maskinen, vises en meddelelse på displayet, hvor du bliver spurgt, om du vil skifte papirstørrelse og papirtype.

Standardindstillingen er Til.

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Bakkeindstil.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Tjek papir]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til] eller [Fra], og tryk derefter på Go (Gå).