Back

Als u op de toets Back drukt wanneer de printer in de status Gereed staat, gaat hij offline en wordt op het LCD-scherm het menu van het bedieningspaneel weergegeven.
Druk op Back om vanuit het huidige menuniveau naar het vorige menuniveau te gaan.
Tijdens het invoeren van nummers kunt u Back ook gebruiken voor het selecteren van het vorige cijfer.
Als u een instelling selecteert waar geen sterretje bij staat (u hebt niet op OK gedrukt), kunt u met een druk op Back teruggaan naar het vorige menuniveau zonder dat de instellingen worden gewijzigd.