+ of -

Bladeren door de menu’s op het LCD-scherm

Als u op de toets + of - drukt wanneer de printer in de status Klaar staat, gaat hij off line en wordt op het LCD-scherm het menu van het bedieningspaneel weergegeven.
Druk op deze toetsen om door de menu's en opties te bladeren. Druk zo vaak als nodig op deze toetsen, tot de gewenste optie op het LCD-scherm verschijnt.

Nummers invoeren

U kunt nummers op twee manieren invoeren. U kunt op + of - drukken om één nummer hoger of lager te gaan, of + of - ingedrukt houden om sneller door de nummers te bladeren. Druk op de toets OK zodra het gewenste nummer wordt weergegeven.