OK

Als u op de toets OK drukt wanneer de printer in de status Gereed staat, gaat hij offline en wordt op het LCD-scherm het menu van het bedieningspaneel weergegeven.
Als u op OK drukt, kunt u het geselecteerde menu of de weergegeven optie selecteren. Nadat u een instelling hebt gewijzigd, wordt op het LCD Geaccepteerd weergegeven en keert de printer terug naar het vorige menuniveau.
Opmerking Opmerking

Achter de opties die u hebt gekozen, wordt op het LCD een sterretje weergegeven. Wanneer u door de diverse opties bladert, geeft dit sterretje de huidige instelling aan.