De digitale camera instellen

Controleer dat de camera in de modus PictBridge staat. U beschikt op het LCD van de met PictBridge compatibele camera waarschijnlijk over de onderstaande PictBridge-instellingen.
•
Aantal
•
Kwaliteit
•
Papierformaat
•
Datum afdrukken
•
Bestandsnaam afdrukken
•
Lay-out
De volgende PictBridge-instellingen kunnen tevens via het bedieningspaneel worden ingesteld.
Menu
Submenu
Toebehoren

PictBridge
Papierformaat1
A4* / Letter / B5 / A5 / B6 / A6
Raadpleeg PictBridge
Orientatie
Portret* / Landschap
Datum & Tijd1
Uit* / Aan
Bestandsnaam1
Uit* / Aan
Printkwaliteit1
Normaal* / Fijn
Papierlade
Lade gebruiken
Auto* / Alleen MP-lade / Alleen lade 1 / Alleen lade 2
Raadpleeg Papierlade
Duplex (alleen voor de HL-4050CDN/ HL-4070CDW)
Uit* / Aan (Lang bind) / Aan (Kort bind)
1
Deze opties kunnen ook door de camera worden ingesteld. De instellingen van de camera hebben voorrang, mits de camera niet is ingesteld op het gebruik van de printerinstellingen (standaardinstellingen).
Opmerking Opmerking
De naam en beschikbaarheid van elke instelling is afhankelijk van de specificatie van uw camera.
Raadpleeg de met uw camera geleverde documentatie voor meer gedetailleerde informatie over het wijzigen van de instellingen van PictBridge.