Foto’s vanaf een digitale camera afdrukken

Figuur
Deze printer van Brother ondersteunt de standaard PictBridge, dus u een een met PictBridge compatibele digitale camera op de printer aansluiten en de foto's dan rechtstreeks afdrukken. Ook als uw camera niet in de modus PictBridge staat of geen PictBridge ondersteunt, kunt u nog steeds foto’s van digitale camera’s afdrukken in de modus Massaopslag. Raadpleeg Een camera aansluiten voor opslag.

Vereisten voor PictBridge

•
De machine en de digitale camera moeten met een geschikte USB-kabel zijn aangesloten.
•
Het beeldbestand moet zijn gemaakt met de digitale camera die u op de printer gaat aansluiten.