Automatisch tweezijdig afdrukken (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW)

•
Raadpleeg Tweezijdig afdrukken (duplex) als u de printerdriver Macintosh® voor gebruikt.
1
Plaats papier in de papierlade of de MF lade.
2
Voor de Windows®-driver
(1)
Open het dialoogvenster Eigenschappen in de printerdriver.
(2)
Selecteer het tabblad Algemeen en klik op het pictogram Voorkeursinstellingen.
(3)
Klik in het tabblad Geavanceerd op het symbool voor Duplex.
(4)
Controleer dat Duplexbak gebruiken is geselecteerd.
(5)
Klik op OK. De printer zal het papier nu automatisch aan beide zijden bedrukken.
Scherm
Voor de BR-Script-driver
(1)
Open het dialoogvenster Eigenschappen in de printerdriver.
(2)
Selecteer het tabblad Algemeen en klik op het pictogram Voorkeursinstellingen.
(3)
Kies in het tabblad Indeling de Afdrukstand, Dubbelzijdig afdrukken en Paginavolgorde.
(4)
Klik op OK. De printer zal het papier nu automatisch aan beide zijden bedrukken.
Scherm