Tweezijdig afdrukken

De meegeleverde printerdrivers voor Windows® 2000/XP/XP Professional x64 Edition, Windows Vista™ en Windows Server® 2003/Windows Server® 2003 x64 Edition, Mac OS® X 10.2.4 of recenter ondersteunen tweezijdig afdrukken. Raadpleeg Help in de printerdriver voor meer informatie hierover.

Richtlijnen bij het tweezijdig afdrukken

•
Als u dun papier gebruikt, kunnen de vellen verkreukelen.
•
Gekruld papier moet glad worden gestreken voordat het weer in de papierlade of de MF lade wordt geplaatst.
•
Als het papier scheef wordt ingevoerd, is het misschien omgekruld. Verwijder het en strijk het glad.
•
Wanneer u de handmatige duplexfunctie gebruikt, kan het papier vastlopen of kan de kwaliteit van de afdruk wat minder zijn. Raadpleeg Vastgelopen papier verwijderen als het papier is vastgelopen. Raadpleeg De afdrukkwaliteit verbeteren als u problemen met de afdrukkwaliteit hebt.
Opmerking Opmerking
•
De schermen in dit onderdeel zijn afkomstig uit Windows® XP. De schermen op uw computer kunnen er anders uitzien, afhankelijk van uw besturingssysteem.
•
Gebruik voor de automatische duplexfunctie alleen de papierformaten A4 of A4 lang.
•
De achterklep moet gesloten zijn.
•
Controleer dat de lade zo ver mogelijk in de printer is gestoken.
•
Gekruld papier moet glad worden gestreken voordat het weer in de papierlade wordt geplaatst.
•
U moet normaal papier, kringlooppapier of dun papier gebruiken. Gebruik geen briefpapier.