Hem > Utskrift > Skriva ut med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Automatisk utskrift på båda sidor av pappret med Brother iPrint&Scan (automatisk dubbelsidig utskrift) (Windows/Mac)

Automatisk utskrift på båda sidor av pappret med Brother iPrint&Scan (automatisk dubbelsidig utskrift) (Windows/Mac)

image
  • Se till att luckan för pappersstopp är ordentligt stängd.
  • Släta ut papperet om det har rullat sig och lägg sedan tillbaka det i pappersfacket.
  • Använd vanligt papper. Använd INTE papper av dokument- eller värdepapperskvalitet.
  • Om papperet är tunt kan det bli skrynkligt.
  1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
  3. Klicka på Skriv ut.
  4. Gör något av följande:
    • Windows

Klicka på Dokument.

• Mac

Klicka på PDF.

5. Välj den fil som du vill skriva ut och gör sedan något av följande:
    • Windows

Klicka på Nästa.

• Mac

Klicka på Öppna och sedan på Nästa om du uppmanas till det.

image
    När du skriver ut dokument med många sidor kan du även välja de sidor som du vill skriva ut.
  6. Välj ett av alternativen i rullgardinsmenyn Duplex.
    Det finns två typer av dubbelsidig bindning:
    Beskrivning
    På (Vänd längs långsidan)
    image
    På (Vänd längs kortsidan)
    image
  7. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  8. Klicka på Skriv ut.