Hem > Utskrift > Skriva ut med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Skriva ut mer än en sida på ett enda pappersark med Brother iPrint&Scan (N på 1) (Windows/Mac)

Skriva ut mer än en sida på ett enda pappersark med Brother iPrint&Scan (N på 1) (Windows/Mac)

image
  1. Starta image(Brother iPrint&Scan).
    Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
  3. Klicka på Skriv ut.
  4. Gör något av följande:
    • Windows

Klicka på Dokument.

• Mac

Klicka på PDF.

5. Välj den fil som du vill skriva ut och gör sedan något av följande:
    • Windows

Klicka på Nästa.

• Mac

Klicka på Öppna och sedan på Nästa om du uppmanas till det.

image
    När du skriver ut dokument med många sidor kan du även välja de sidor som du vill skriva ut.
  6. Klicka på rullgardinsmenyn Layout och välj sedan det antal sidor som ska skrivas ut på varje ark.
  7. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  8. Klicka på Skriv ut.