Hem > Felsökning > Återställa maskinen > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

Följande återställningsfunktioner är tillgängliga:

1. [Maskinåterställning]

Du kan återställa alla maskininställningar som du ändrat.

Adressboken, faxrapporter och samtalshistorik finns kvar.

2. [Nätverk]

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. [Adressbok och fax]

Adressbok och fax återställer följande inställningar:

• Adressbok och inställningsgrupper
    • Programmerade faxmeddelanden i minnet

Fördröjt fax och fördröjd gruppsändning

• Stations-ID

Namn och nummer

• Alternativ för minnesmottagning

Faxvidaresändning

• Rapport

Överföringsrapport, adressbok och faxjournal

• Historik

Nummerpresentationshistorik *1 och utgående samtal

• Fax i minnet
  4. [Alla inställningar]

Använd den här återställningsfunktionen för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningarna.

Vi rekommenderar bestämt att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

image

Dra ut gränssnittskabeln ur maskinen innan du väljer [Nätverk] eller [Alla inställningar].

(Ej tillgängligt i Finland)