Aktivera mottagningsaviseringar för bekräftelse på överföringar

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[E-post/IFAX]>[Kon. e-post RX]>[Bekräftelse].
  2. Tryck på en av de tre möjliga inställningarna:
    Alternativ
    Beskrivning

Mottagarbekräftelse

När mottagarbekräftelse är skickas ett standardmeddelande till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats.

Hur standardmeddelandena ser ut beror på vilken åtgärd avsändaren har begärt.

Exempel:

LYCKAT : Mottaget från: <E-postadress>

Mottagarbekräftelse MDN

När mottagarbekräftelse är inställt på MDN skickas en rapport till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats om fältet för bekräftelse innehöll MDN.

Mottagarbekräftelse Av

När mottagarbekräftelse är Av stängs alla mottagarbekräftelser av. Inga bekräftelser skickas tillbaka till avsändaren oavsett begäran.

image
    • Avsändaren måste konfigurera följande inställningar för att kunna skicka överföringsbekräftelser:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post TX][].

• Ställ in [Rubrik] i [Kon. e-post RX][Alla] eller [Ämne+Från+Till].

• Mottagaren måste konfigurera följande inställningar för att kunna ta emot överföringsbekräftelser:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post RX][].