Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Skrive ut på langt papir (Windows)

Skrive ut på langt papir (Windows)

Kontroller at du har lagt inn kun ett ark med langt papir (bredde: 88,9–297 mm / høyde: 431,9–1200 mm) i FB-skuffen.
  1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg modellens navn, og klikk deretter på knappen for skriverens egenskaper eller preferanser.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Grunnleggende-fanen.
  4. I Medievalg-feltet velger du Enkeltark.
  5. Klikk på Medietype-rullegardinlisten og velg deretter type papir du bruker.
    VIKTIG

For å få den beste utskriftskvaliteten for innstillingene du har valgt, bør du alltid stille inn Medietype-alternativet slik at det tilsvarer papiret du legger i.

6. I Sidestørrelse-feltet klikker du på Brukerdefinert...-knappen. Skriv inn bredden, høyde og annen informasjon i Brukerdefinert størrelse-vinduet, og klikk deretter på Lagre.
  7. Klikk på Skalering på rullegardinlisten, og velg deretter alternativet for å øke eller redusere sideformatet etter behov.
  8. For Farge / Gråtone velger du Farge eller Gråtone.
  9. I feltet Orientering velger du alternativet Stående eller Liggende for å angi retningen på utskriften.
    image

Hvis programmet inneholder en lignende innstilling, anbefaler vi at du angir retningen ved hjelp av programmet.

10. Skriv inn antall kopier (1 til 999) du vil ha i feltet Kopier.
  11. Endre andre skriverinnstillinger ved behov.
  12. Klikk på OK.
  13. Fullfør utskriftsoperasjonen din.
VIKTIG
  • Hvis blekkassettene har nådd slutten på sin levetid når du skriver ut på langt papir, kan du skifte dem ut med nye blekkassetter i samme farge og fortsette å skrive ut.

Tonerens farge kan bli annerledes etter skifte av blekkassett.