Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Skrive ut på papirrull (Windows)

Skrive ut på papirrull (Windows)

• Kontroller at du har lagt en papirrull i skuff nr. 2. imageimage Beslektet informasjon:Legg papirrull i papirmagasin 2
  • Du må installere Brothers programvare hvis du vil skrive ut på papirrull. Hvordan du installere driveren og programvaren, finner du på modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.
  1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg modellens navn, og klikk deretter på knappen for skriverens egenskaper eller preferanser.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Grunnleggende-fanen.
  4. I Medievalg-feltet velger du Rullepapir.

Rullepapirinnstillinger-vinduet vises.

1. Klikk på rullegardinlisten Sidestørrelse og velg deretter Brukerdefinert.
    2. Skriv inn sidebredden og -høyden spesifisert i programmet ditt.
      image
      Hvis sideformatet i programmet ditt ikke er det samme som det faktiske utskriftsformatet, må du skrive sideformatet her. (Avhengig av programmet, kan det være en begrensning på sideformatet du kan spesifisere i programmet. I dette tilfellet, kan ikke sidebredden og -høyden settes på samme verdier som det faktiske utskriftsformatet.)
    3. Kryss av Lagre størrelsen som:-avmerkingsboksen, og skriv deretter navnet på formatet du ønsker å bruke.
    4. Klikk på OK for å anvende sideformatinnstillingene, og lukk vinduet.
  5. Klikk på Medietype-rullegardinlisten og velg deretter type papir du bruker.
    VIKTIG

For å få den beste utskriftskvaliteten for innstillingene du har valgt, bør du alltid stille inn Medietype-alternativet slik at det tilsvarer papiret du legger i.

6. Klikk på Skalering på rullegardinlisten, og velg deretter alternativet for å øke eller redusere sideformatet etter behov.
    image
    Velg dette alternativet for å tilpasse sideformatet til det faktiske utskriftsformatet.
  7. For Farge / Gråtone velger du Farge eller Gråtone.
  8. I feltet Orientering velger du alternativet Stående eller Liggende for å angi retningen på utskriften.
    image

Hvis programmet inneholder en lignende innstilling, anbefaler vi at du angir retningen ved hjelp av programmet.

9. Skriv inn antall kopier (1 til 999) du vil ha i feltet Kopier.
  10. Endre andre skriverinnstillinger ved behov.
  11. Klikk på OK.
  12. Hvis instruksvinduet for å legge inn papir vises, må du lese instruksen og deretter klikke på OK.
  13. Fullfør utskriftsoperasjonen din.
VIKTIG
  • Hvis blekkassettene har nådd slutten på sin levetid når du skriver ut på papirrull, kan du skifte dem ut med nye blekkassetter i samme farge og fortsette å skrive ut.

Tonerens farge kan bli annerledes etter skifte av blekkassett.

• Kontroller hvor mye papir det er igjen på papirrullen før du skriver ut. Hvis det ikke er nok på papir på papirrullen for sidelengden du ønsker å skrive ut, kan maskinen slutte å skrive ut midt i en utskriftsjobb. Selv om det er nok papir igjen på papirrullen til å få plass til din utskriftsjobb, kan maskinen la det være et tomrom på bunnen av utskriften.