Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via internet (I-Fax) > Uw Brother-apparaat configureren voor e-mail en internetfax > Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Wanneer een computer een internetfax ontvangt, is het faxdocument als bijlage toegevoegd aan een e-mailbericht. In de onderwerpregel van dit bericht wordt aangekondigd dat uw e-mailserver een internetfax heeft ontvangen. U kunt wachten tot uw Brother-apparaat de e-mailserver pollt of u kunt de e-mailserver handmatig pollen om de inkomende gegevens te ontvangen.