Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via internet (I-Fax)

Faxen via internet (I-Fax)

Met het I-faxprogramma van Brother kunt u via internet faxdocumenten versturen en ontvangen. Documenten worden als TIFF-bijlagen bij een e-mailbericht verzonden. Uw computer kan documenten verzenden en ontvangen zolang er een toepassing op is geïnstalleerd waarmee TIFF-bestanden kunnen worden gegenereerd en weergegeven. U kunt elke gewenste TIFF-viewer gebruiken. Documenten die via het Brother-apparaat worden verzonden, worden automatisch geconverteerd naar TIFF-indeling. Als u berichten via uw Brother-apparaat wilt verzenden en ontvangen, moet de e-mailtoepassing van uw computer ondersteuning bieden voor MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions).

image
  1. Faxapparaat (zender)
  2. Telefoonlijn
  3. Uw Brother-apparaat (ontvanger/zender)
  4. Internet
  5. Een computer ontvangt een doorgestuurd e-mailbericht
  6. Een faxapparaat ontvangt een doorgestuurd faxbericht
image
  • I-Fax ondersteunt alleen het verzenden en ontvangen van documenten in zwart-wit en het formaat Letter of A4.
  • Documenten van Ledger- of A3-formaat worden bij verzending automatisch tot Letter- of A4-formaat verkleind.