Instellingstabellen (Touchscreen modellen van 3,5"(87,6 mm))

De volgende tabellen geven u inzicht in de menuopties op uw apparaat.

[Instell.]

image[Instell.]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

image

(Datum en tijd (Datum & Tijd))

-

-

Hiermee krijgt u toegang tot de menu's om de datum en tijd in te stellen.

Onderhoud

-

-

Hiermee opent u de menu's met onderhoudsinstellingen.

Netwerk

LAN met kabel

-

Hiermee opent u het instellingenmenu voor een bedraad LAN.

WLAN(Wi-Fi)

-

Hiermee opent u de WLAN-instellingenmenu's.

Wi-Fi Direct

-

Hiermee opent u de instellingenmenu's van Wi-Fi Direct.

Netwerk I/F

-

Hiermee selecteert u het netwerkverbindingstype.

Lade-instell. (Ladeinstelling)

-

-

Hiermee opent u de lade-instellingenmenu's.

Faxvoorbeeld

-

-

Hiermee kunt u ontvangen faxen bekijken op de LCD.

Wi-Fi Direct

-

-

Hiermee opent u de instellingenmenu's van Wi-Fi Direct.

Alle instell.

-

-

Hiermee kunt u de gedetailleerde instellingen configureren.

[Standaardinst.]

image[Alle instell.]>[Standaardinst.]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Onderhoud

Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)

Contr. afdrukkwaliteit

Hiermee kunt u de afdrukkwaliteit, uitlijning en papierinvoer controleren en verbeteren volgens de aanwijzingen op het LCD-scherm.

Instel kantlijn

Corr. papierinvoer

Printkop reinigen

-

Hiermee reinigt u de printkop volgens de instructies op het LCD-scherm.

Verwijder papierresten

-

Hiermee verwijdert u een stuk papier uit het apparaat volgens de instructies op het LCD-scherm.

Inktvolume

-

Geeft aan hoeveel inkt er nog beschikbaar is.

Inktcartridgemodel

-

Hiermee controleert u de nummers van de inktcartridges.

Afdrukopties

Verminder vlekken

Hiermee voorkomt u vlekken op het papier of papierstoringen tijdens het afdrukken.

Verminder oneven regels

Hiermee voorkomt u lijnen op het papier tijdens het afdrukken.

Afdruk verbet.

Hiermee verbetert u de afdrukkwaliteit en gaat u onscherpe afdrukken tegen.

Controle inktcartridge

-

Hiermee bekijkt u de gegevens van de inktcartridges.

Automatische controle van afdrukkwaliteit

-

Hiermee wordt de toestand van de printkop automatisch gedetecteerd en vindt zo nodig reiniging plaats.

Lade-instell. (Lade-instelling)

Lade 1

Papiersoort

Hiermee kunt u het soort papier voor lade 1 instellen.

Papierform. (Papierformaat)

Hiermee kunt u het papierformaat voor lade 1 instellen.

Lade 2

Papiersoort

Hiermee kunt u het soort papier voor lade 2 instellen.

Papierform. (Papierformaat)

Hiermee kunt u het papierformaat voor lade 2 instellen.

MF-lade

Papiersoort

Hiermee kunt u het soort papier voor de MF-lade instellen.

Papierform. (Papierformaat)

Hiermee kunt u het papierformaat voor de MF-lade instellen.

Lade-instelling: Kopiëren

Ladeselectie

Kies de lade die voor het maken van kopieën wordt gebruikt.

Ladeprioriteit

U kunt de ladeprioriteit voor kopiëren wijzigen.

Lade-instelling: Faxen

Ladeselectie

Kies de lade die voor faxen wordt gebruikt.

Ladeprioriteit

U kunt de ladeprioriteit voor faxen wijzigen.

Lade-instelling: Afdrukken

Ladeprioriteit

U kunt de ladeprioriteit voor afdrukken vanaf uw computer wijzigen.

Lade-instelling: JPEG-afdruk (Media)

Ladeselectie

Hiermee selecteert u welke lade wordt gebruikt voor het afdrukken van foto's vanaf een USB-flashstation.

Ladeprioriteit

Hiermee verandert u de ladeprioriteit voor het afdrukken van foto's vanaf een USB-flashstation.

Meld. bijna leeg

-

Hiermee selecteert u of een melding moet worden weergegeven dat de papierlade bijna leeg is.

Contr. papier

-

Hiermee wordt het papiertype en -formaat gecontroleerd wanneer u de lade uit het apparaat trekt of papier in de Multif. lade plaatst.

Stille modus

-

-

Hiermee vermindert u het lawaai bij het afdrukken.

Volume

Belvolume

-

Hiermee kunt u het belvolume aanpassen.

Toon

-

Hiermee past u het volume van de waarschuwingstoon aan.

Luidspreker

-

Hiermee stelt u het volume van de luidspreker in.

LCD instell. (LCD-instell.)

Schermverlicht

-

Hiermee kunt u de helderheid van de achtergrondverlichting van het LCD-scherm aanpassen.

Lichtdim-timer

-

Hiermee stelt u in hoelang de achtergrondverlichting van het LCD-scherm blijft branden nadat u er voor het laatst op hebt gedrukt.

Scherminst.

Startscherm

-

Hiermee kunt u kiezen welk scherm moet worden weergegeven wanneer u op image drukt.

Scherm Scannen

-

Hiermee kunt u de standaardinstellingen van het scanscherm opgeven.

Instellingen voor meldingen

Documentwaarschuwing

-

Hiermee wordt een waarschuwing gegeven als er nog een document op de glasplaat ligt.

Kopieertip

-

Hiermee worden de plaatsingsindicaties voor documenten weergegeven wanneer u de documentklep opent.

Scanresult. (geen lege pag.)

-

Hiermee geeft u na het scannen de resultaten van het overslaan van blanco pagina's weer.

Toetsenb. Instell.

-

-

Hiermee selecteert u het type toetsenbord voor het LCD-scherm.

Tijd slaapstand

-

-

Stel in hoe lang het apparaat inactief moet blijven voordat het in Slaapstand gaat.

Aut. uitschak.

-

-

Geef op hoe na hoeveel tijd het apparaat automatisch in de slaapstand gaat.

Als deze functie is uitgeschakeld, gaat het apparaat niet automatisch uit.

[Instellingen snelkoppelingen]

image[Alle instell.]>[Instellingen snelkoppelingen]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

(Selecteer een snelkoppelingknop.)

Naamwijz (Naam wijzigen)

Hiermee wijzigt u de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

Hiermee verwijdert u de snelkoppeling.

Kaart/NFC registreren

Hiermee wijst u een snelkoppeling toe aan een chipkaart.

Kaart/NFC verwijderen

Hiermee verwijdert u een snelkoppeling van een chipkaart.

[Fax]

image[Alle instell.]>[Fax]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Ontvangstmenu

Belvertraging

-

Hiermee kunt u instellen hoe vaak het belsignaal moet overgaan voordat het apparaat reageert in de modus Alleen fax of Fax/Tel.

Ontvangstmodus

-

Hiermee kiest u de ontvangstmodus die het best aan uw behoeften voldoet.

F/T beltijd

-

Hiermee stelt u de duur van het dubbele belsignaal in de modus Fax/Telefoon in.

Faxvoorbeeld

-

Hiermee kunt u ontvangen faxen bekijken op de LCD.

Fax Waarnemen

-

Hiermee worden faxen automatisch ontvangen wanneer u een oproep beantwoordt en de faxtoon hoort.

Act.Op Afst.

-

Hiermee kunt u oproepen op een tweede of extern toestel aannemen en codes gebruiken om de codes op afstand in- of uitschakelen. U kunt deze codes personaliseren.

Auto reductie

-

Hiermee wordt een inkomend faxbericht verkleind afgedrukt.

PC-Fax ontv.

-

Hiermee stelt u het apparaat in om faxen naar uw computer te verzenden.

U kunt dan ook de beveiligingsfunctie Reserveafdruk inschakelen.

Geheugenontv.

-

Hiermee stelt u het apparaat in om faxberichten door te zenden of om binnenkomende faxen in het geheugen van het apparaat, in een clouddienst of op een netwerkbestemmingop te slaan, zodat u deze kunt opvragen wanneer u niet bij uw apparaat bent.

Als u Fax doorzenden, Doorsturen naar Cloud of Doorsturen naar Netwerk selecteert, kunt u de beveiligingsfunctie Back-up afdrukken inschakelen.

Faxontvangststempel

-

Hiermee drukt u bovenaan ontvangen faxen de tijd en datum van ontvangst af.

Kies rapport

Verzendrapp. (Verz.rapport)

-

Hiermee selecteert u de begininstellingen voor het verzendrapport.

Journaal tijd (Journaalper.)

-

Hiermee stelt u het interval in voor het automatisch afdrukken van het faxjournaal.

Als u een andere optie dan Uit of Elke 50 faxen selecteert, kunt u de tijd voor de optie instellen.

Als u Elke 7 dagen selecteert, kunt u de dag van de week instellen.

Fax afdrukken (Print fax)

-

-

Hiermee drukt u ontvangen faxen af die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen.

Afst.bediening

-

-

Hiermee stelt u uw eigen code voor afstandsbediening in.

Kiesbeperking

Cijfertoetsen

-

Hiermee beperkt u het kiezen bij gebruik van de kiestoetsen.

Adresboek

-

Hiermee beperkt u het kiezen bij gebruik van het adresboek.

Snelk.

-

Hiermee beperkt u het kiezen bij gebruik van een snelkoppeling.

LDAP-server

-

Beperk het kiezen bij gebruik van de LDAP-zoekfunctie.

Rest. jobs

-

-

Hiermee kunt u controleren welke geplande taken in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen en geselecteerde taken annuleren.

Diversen

Beller ID

-

Hiermee kunt u de opgeslagen gegevens van de laatste 30 bellers bekijken of afdrukken.

[Printer]

image[Alle instell.]>[Printer]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Emulatie

-

-

Hiermee selecteert u de emulatiemodus.

Afdrukopties

Lijst met Lettretypen

HP LaserJet

Druk een lijst met de interne lettertypes van het apparaat af.

BR-Script 3

Testafdruk

-

Hiermee drukt u een testpagina af.

Tweezijdig

2-zijdige afdruk

-

Hiermee schakelt u 2-zijdig afdrukken in of uit en selecteert u lange zijde of korte zijde.

Opdracht HP-lade

-

-

Hiermee selecteert u de juiste versie van HP LaserJet-emulatie.

Printer resetten

-

-

Hiermee worden de apparaatinstellingen naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

[Netwerk]

image[Alle instell.]>[Netwerk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

LAN met kabel

TCP/IP

Opstartmethode

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

WINS-configuratie

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

-

Hiermee kunt u het IP-adres van de primaire of secundaire WINS-server opgeven.

DNS-server

-

Hiermee kunt u het IP-adres van de primaire of secundaire DNS-server opgeven.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

Ethernet

-

-

Hiermee selecteert u de Ethernet-verbindingsmodus.

Status bedraad

-

-

Hiermee geeft u de status van het bedrade netwerk weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

WLAN(Wi-Fi)

Wi-Fi-netwerk vinden

-

-

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

TCP/IP

Opstartmethode

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

WINS-configuratie

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

-

Hiermee kunt u het IP-adres van de primaire of secundaire WINS-server opgeven.

DNS-server

-

Hiermee kunt u het IP-adres van de primaire of secundaire DNS-server opgeven.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

WPS/drukknop

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

WPS/pincode

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met WPS en een pincode.

WLAN herstellen

-

-

Reset en herstart uw draadloos netwerk.

Status WLAN

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige draadloze netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige netwerk weergeven.

SSID

-

Hiermee geeft u de huidige SSID weer.

Comm. Modus

-

Hiermee geeft u de huidige communicatiemodus weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

Wi-Fi Direct

Handmatig

-

-

Hiermee configureert u handmatig uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen.

Groepseigenaar

-

-

Stel uw apparaat als de Groepseigenaar in.

Drukknop

-

-

Hiermee configureert u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen met de drukknopmethode.

Pincode

-

-

Hiermee kunt u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen configureren met WPS en een pincode.

Apparaatgegevens

Apparaatnaam

-

Hiermee wordt de apparaatnaam van uw apparaat weergegeven.

SSID

-

Hiermee kunt u de SSID van de groepseigenaar weergeven.

Wanneer het apparaat niet verbonden is, wordt Niet verbonden op het LCD-scherm weergegeven.

IP-adres

-

Hiermee kunt u het huidige IP-adres van uw apparaat weergeven.

Statusinformatie

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige Wi-Fi Direct-netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige WiFi Direct-netwerk nagaan.

Wanneer uw apparaat als Groepseigenaar handelt, geeft de LCD altijd een sterk signaal aan.

Interf. insch.

-

-

Hiermee schakelt u de Wi-Fi Direct-verbinding in of uit.

NFC

-

-

-

Hiermee schakelt u NFC-functie in of uit.

E-mail/IFAX

E-mailadres

-

-

Hiermee voert u het e-mailadres in.

(maximaal 60 tekens)

Server inst. (Serverinstell.)

SMTP

Server

Voer de SMTP-servernaam en -adres in.

Poort

Voer het SMTP-poortnummer in.

Aut. voor SMTP

Selecteer hier de beveiligingsmethode voor e-mailmeldingen.

SSL/TLS

Hiermee kunt u een e-mail verzenden of ontvangen via een e-mailserver waarvoor beveiligde SSL-/TLS-communicatie vereist is.

Certificaat verifiëren (Certificaat controleren)

Controleer het SMTP-servercertificaat automatisch.

POP3/IMAP4

Protocol

Hiermee selecteert u het protocol voor het ontvangen van e-mailberichten van de server.

Server

Voer de servernaam en -adres in.

Poort

Voer hier het poortnummer in.

Postvaknaam

Hiermee voert u de naam van het postvak in.

(maximaal 60 tekens)

Wachtwoord postvak (Wachtw. postbus)

Voer het wachtwoord in om in te loggen op de server.

(maximaal 128 tekens)

Map selecteren (Selecteer map)

Hiermee selecteert u de opgegeven map in het postvak met het IMAP4-protocol.

SSL/TLS

Hiermee kunt u een e-mail verzenden of ontvangen via een e-mailserver waarvoor beveiligde SSL-/TLS-communicatie vereist is.

Certificaat verifiëren (Certificaat controleren)

Hiermee controleert u het servercertificaat automatisch.

APOP

Hiermee schakelt u APOP in of uit.

E-mail RX instellen

Autom. polling

Autom. polling

Hiermee controleert u de server automatisch op nieuwe berichten.

Opvraagfrequentie

Hiermee stelt u het interval voor het controleren van nieuwe berichten op de server in.

Koptekst

-

Hiermee selecteert u de inhoud van de kopregel die wordt afgedrukt.

Fout mail verw./lezen (Foutmail verw./lezen)

-

Hiermee stelt u het apparaat in om foutberichten automatisch te verwijderen.

Melding (Notification)

-

Hiermee ontvangt u waarschuwingsberichten.

E-mail TX instellen

Onderw. afz.

-

Hiermee kunt u het onderwerp bekijken.

Groottebeperk.

Groottebeperk.

Beperkt de grootte van e-maildocumenten.

Max.grootte (MB)

Melding

-

Hiermee verzendt u waarschuwingsberichten.

Relayeren instellen

Groepsverz.

-

Hiermee relayeert u een document naar een ander faxapparaat.

Groepsdomein

-

Hiermee registreert u de domeinnaam.

Groepsrapport

-

Hiermee drukt u een Groepsverzendingsrapport af.

Handmatig ontvangen

-

-

Hiermee controleert u de POP3- of IMAP4-server automatisch op nieuwe berichten.

Bericht van Brother

Bericht van Brother

-

-

Hiermee kunt u berichten en meldingen van Brother weergeven.

Status

-

-

Web Connect-instellingen (Web Connect- instellingen)

Proxy-instell.

Proxy-verbinding

-

Hiermee wijzigt u de webinstellingen.

Adres

-

Poort

-

Gebruikersnaam

-

Wachtwoord

-

Netwerk I/F

-

-

-

Hiermee selecteert u het netwerkverbindingstype.

IPsec

-

-

-

IPsec is een optionele beveiligingsfunctie van het IP-protocol dat verificatie- en versleutelingsservices voorziet. We raden u aan om contact op te nemen met uw netwerkbeheerder voordat u deze instelling wijzigt.

Netw. resetten

-

-

-

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

[Print lijsten]

image[Alle instell.]>[Print lijsten]

Niveau 3

Omschrijvingen

Verzendrapport

Hiermee drukt u een verzendrapport af van de laatste transmissie.

Adresboek

Hiermee drukt u een lijst met namen en nummers af die in het adresboek zijn opgeslagen.

Fax Journaal (Faxjournaal)

Hiermee drukt u een lijst af met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen.

(TX betekent verzonden. RX betekent ontvangen.)

Gebruikersinst

Hiermee drukt u een lijst af met uw gebruikersinstellingen.

Netwerkconfiguratie

Hiermee drukt u een lijst af met uw netwerkinstellingen.

WLAN-rapport

Hiermee drukt u de resultaten van de draadloze LAN-verbinding af.

Overzicht beller-ID

Hiermee drukt u een lijst af met de beschikbare informatie over nummerweergave (beller-ID's) van de 30 laatst ontvangen faxen en telefoongesprekken.

[Machine-info]

image[Alle instell.]>[Machine-info]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Serienummer

-

Hiermee controleert u het serienummer van uw apparaat.

Firmware-versie

Hoofdversie

Hiermee controleert u de firmwareversie van uw apparaat.

Beveiligingsversie

Firmware bijwerken (Firmware-update)

-

Hiermee werkt u het apparaat bij met de meest recente firmware.

Firmware Auto Check

-

U kunt informatie over de firmware in het beginscherm bekijken.

Paginateller

-

Hiermee controleert u het totale aantal pagina's dat het apparaat heeft afgedrukt.

[Stand.instel.]

image[Alle instell.]>[Stand.instel.]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Datum en tijd (Datum & Tijd)

Datum

Hiermee kunt u de datum en de tijd instellen die op het scherm en in de kopteksten van de verzonden faxen worden weergegeven.

Tijd

Aut. zomertijd

Hiermee stelt u het apparaat in voor automatische aanpassing aan de zomer-/wintertijd.

Tijdzone

Hiermee stelt u uw tijdzone in.

Stations-ID

Fax

Hiermee kunt u opgeven welke naam en welk faxnummer moeten worden afgedrukt op elke pagina die u faxt.

Naam

Toon/Puls

(Alleen voor sommige landen beschikbaar.)

-

Selecteer de kiesmodus.

Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)

-

Hiermee kunt u het apparaat instellen om het laatste faxnummer opnieuw te kiezen als de fax niet kon worden verzonden omdat de lijn bezet was.

Kiestoon

-

Hiermee verkort u de tijd tot de kiestoon wordt waargenomen.

Tel lijn inst

-

Hiermee selecteert u het type telefoonlijn.

Compatibel

-

Hiermee past u de synchronisatie aan bij verzendproblemen.

VoIP-providers bieden faxondersteuning middels verschillende standaards. Als u regelmatig transmissiefouten ondervindt, selecteert u Minimaal (voor VoIP).

Reset

Apparaat resetten

Herstel alle apparaatinstellingen die u hebt gewijzigd, zoals datum en tijd.

Netwerk

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

Adresboek en fax

Hiermee verwijdert u alle opgeslagen telefoonnummers en faxinstellingen.

Alle instellingen

Herstel alle instellingen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen.

Taalkeuze

(Alleen voor sommige landen beschikbaar.)

Hiermee wijzigt u de taal op uw LCD-scherm.