Home > Problemen oplossen > De gegevens van het apparaat controleren

De gegevens van het apparaat controleren

Volg deze instructies om informatie over uw apparaat weer te geven, zoals het serienummer of de firmwareversie.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Machine-info].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Serienummer

Hiermee controleert u het serienummer van uw apparaat.

Firmware-versie

Hiermee controleert u de firmwareversie van uw apparaat.

Firmware bijwerken (Firmware-update)

Hiermee werkt u het apparaat bij met de meest recente firmware.

Firmware Auto Check

U kunt informatie over de firmware in het beginscherm bekijken.

Paginateller

Hiermee controleert u het totale aantal pagina's dat het apparaat heeft afgedrukt.

3. Druk op image.