Het verzendrapport voor ontvangst inschakelen

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[E-mail/IFAX]>[E-mail RX instellen]>[Melding (Notification)].
  2. Druk op een van de drie mogelijke instellingen:
    Optie
    Beschrijving

Ontvangstbericht Aan

Als Ontvangstbericht is ingesteld op Aan wordt een standaardbericht verzonden aan de verzender om een goede ontvangst en verwerking van het bericht te bevestigen.

Welk bericht wordt verzonden, is afhankelijk van de aanvraag die de afzender heeft gedaan.

Voorbeeld:

Successvol : Ontvangen Van <Mail Address>

Ontvangstbericht MDN

Als Ontvangstbericht is ingesteld op MDN, wordt een bericht verzonden aan de verzender om een goede ontvangst en verwerking van het bericht te bevestigen als het verzendende station een verzoek om bevestiging naar het veld MDN heeft verzonden.

Ontvangstbericht Uit

Als Ontvangstbericht is ingesteld op Uit, worden alle vormen van ontvangstbevestiging uitgeschakeld en worden er geen berichten verzonden aan de afzender, ook niet als daar om wordt gevraagd.

image
    • Om een verzendbevestigingsbericht te verzenden, moet de verzender de volgende instellingen configureren:

• Stel [Melding] in [E-mail TX instellen] in op [Aan].

• Stel [Koptekst] in [E-mail RX instellen] in op [Alles (Alle)] of [Onderw.+Van+Aan].

• Om een verzendbevestigingsbericht te ontvangen, moet de ontvanger de volgende instellingen configureren:

• Stel [Melding (Notification)] in [E-mail RX instellen] in op [Aan].

3. Druk op image.