Home > Problemen oplossen > Vastgelopen snijeenheid > Snijeenheid van papierrol is vastgelopen (Snijeenheid vastgelopen 03/04)

Snijeenheid van papierrol is vastgelopen (Snijeenheid vastgelopen 03/04)

Als een van de volgende berichten over een storing van de snijeenheid op het LCD-scherm wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:

• [Storing bij snijder 03]
  • [Storing bij snijder 04]
  1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier B (1) aan de achterzijde van het apparaat.
    image
  3. Schuif de snijeenheid (1) met de hand helemaal naar rechts (de uitgangspositie), als de snijeenheid daar nog niet staat.
    image
  4. Doe klep B ter verwijdering van vastgelopen papier dicht. Zorg dat de klep goed gesloten is.
    image
  5. Als [Storing bij snijder 03] wordt weergegeven op het LCD-scherm, gaat u op een van de volgende manieren te werk om de papierrol opnieuw te plaatsen:
    1. Trek lade 2 volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
      image
    2. Verwijder de papierrol uit lade 2 en rol het papier op zoals aangegeven in de afbeelding.
      image
      image
      Als het papier aan de rand gevouwen of gekreukt is, of schuin is afgesneden, snijdt u het eerst recht af.
      image
    3. Plaats de papierrol terug in lade 2. imageimage Verwante informatie:Een papierrol in lade 2 plaatsen
      image
    4. Duw lade 2 langzaam volledig in het apparaat.
      image
  6. Steek de stekker weer in het stopcontact.