Home > Problemen oplossen > Printer of papier vastgelopen > De papierrol is vastgelopen achter in het apparaat (vastgelopen papierrol 01/02)

De papierrol is vastgelopen achter in het apparaat (vastgelopen papierrol 01/02)

Als een van de volgende berichten over een papierrolstoring op het LCD-scherm wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:

• [Storing bij rolpapier 01]
  • [Storing bij rolpapier 02]
  1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Als [Storing bij rolpapier 02] wordt weergegeven op het LCD-scherm, opent u de klep ter verwijdering van vastgelopen papier A (1) aan de achterzijde van het apparaat.
    image
  3. Trek lade 2 volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
    image
  4. Verwijder de papierrol uit lade 2 en rol het papier op zoals aangegeven in de afbeelding.
    image
    image
    Als het papier aan de rand gevouwen of gekreukt is, of schuin is afgesneden, snijdt u het eerst recht af.
    image
  5. Plaats de papierrol terug in lade 2. imageimage Verwante informatie:Een papierrol in lade 2 plaatsen
    image
  6. Als [Storing bij rolpapier 02] wordt weergegeven op het LCD-scherm, sluit u de klep ter verwijdering van vastgelopen papier A aan de achterzijde van het apparaat. Zorg dat de klep goed gesloten is.
    image
  7. Duw lade 2 langzaam volledig in het apparaat.
    image
  8. Steek de stekker weer in het stopcontact.