Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskrivning af et farvedokument i gråskala (Windows)

Udskrivning af et farvedokument i gråskala (Windows)

Gråskalatilstand gør udskriftshastigheden hurtigere end farvetilstand. Hvis dokumentet indeholder farve, udskrives dokumentet i 256 niveauer af gråtone, når du vælger Gråskalatilstand.
image
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg navnet på din model, og klik derefter på knappen for printeregenskaber eller -indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Grundlæggende.
  4. Vælg Farve / Gråskala for Gråskala.
  5. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  6. Klik på OK.
  7. Hvis vejledningsvinduet for ilægning af papir vises, skal du læse det og klikke på OK.
  8. Afslut udskriftshandlingen.