Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskrivning på papirrulle (Windows)

Udskrivning på papirrulle (Windows)

• Kontroller, at du har lagt en papirrulle i bakke 2.imageimage Relaterede informationer:Læg papirrulle i papirbakke 2
  • Du skal installere Brother-softwaren, hvis du vil udskrive på papirrulle. Hvis du vil installere driveren og softwaren, skal du gå til din models Downloads-side på support.brother.com.
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg navnet på din model, og klik derefter på knappen for printeregenskaber eller -indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Grundlæggende.
  4. I feltet Medievalg skal du vælge Rullepapir.

Vinduet Indstillinger for rullepapir vises.

1. Klik på rullelisten Sidestørrelse, og vælg derefter Brugerdefineret.
    2. Skriv den sidebredde og -højde, der er angivet i dit program.
      image
      Hvis sidestørrelsen, der er angivet i dit program, ikke er den samme som den faktiske udskriftsstørrelse, skal du skrive sidestørrelsen her. (Afhængigt af dit program kan der være en begrænsning på den papirstørrelse, du kan angive i dit program. I så fald kan sidebredde og -højde ikke indstilles til de samme værdier som den faktiske udskriftsstørrelse).
    3. Marker afkrydsningsfeltet Gem størrelsen som:, og skriv navnet på den størrelse, du vil bruge.
    4. Klik på OK for at anvende dine sidestørrelsesindstillinger og lukke vinduet.
  5. Klik på rullelisten Medietype, og vælg den type papir, du bruger.
    VIGTIGT

Indstil altid Medietype til den papirtype, du har lagt i, for at opnå den bedste udskriftskvalitet med de indstillinger, du har valgt.

6. Klik på rullemenuen Tilpasning, og vælg at forstørre eller formindske sidestørrelsen, hvis det er nødvendigt.
    image
    Vælg denne indstilling for at tilpasse sidestørrelsen til den faktiske udskriftsstørrelse.
  7. Vælg indstillingen Farve / Gråskala eller Farve for Gråskala.
  8. Gå til feltet Papirretning, vælg indstillingen Stående eller Liggende for at konfigurere udskriftsretningen.
    image

Hvis dit program indeholder lignende indstillinger, anbefaler vi, at du indstiller retningen med programmet.

9. Indtast det ønskede antal kopier (1-999) i feltet Kopier.
  10. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  11. Klik på OK.
  12. Hvis vejledningsvinduet for ilægning af papir vises, skal du læse det og derefter klikke på OK.
  13. Afslut udskriftshandlingen.
VIGTIGT
  • Hvis blækpatronerne er opbrugt, når du udskriver på papirrulle, kan du udskifte dem med nye blækpatroner med samme farve og fortsætte udskrivningen.

Farvetonen kan være anderledes, når du har skiftet blækpatron.

• Kontroller den resterende mængde papirrulle før udskrivningen. Hvis der ikke er tilstrækkeligt papirrulle til den sidelængde, du vil udskrive, kan maskinen stoppe udskrivningen midt i udskriftsjobbet. Selvom den resterende mængde papirrulle er tilstrækkelig til dit udskriftsjob, kan maskinen efterlade et tomt stykke nederst i udskriften.