Hjem > Fejlfinding

Fejlfinding

Hvis du mener der er et problem med din maskine, skal du først kontrollere hvert punkt herunder, derefter forsøge at identificere problemet og følge fejlfindingstippene.

Du kan selv afhjælpe de fleste problemer. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge support.brother.com og se de seneste ofte stillede spørgsmål og tip til fejlfinding:

1. Klik på Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding, og søg efter navnet på din model.

Kontroller først følgende:

• Maskinens strømkabel er korrekt tilsluttet, og der er tændt for maskinen.
  • Alle maskinens beskyttende dele er blevet fjernet.
  • Blækpatronerne er installeret korrekt.
  • Scannerlåget og låget til udredning af papirstop er helt lukket.
  • Papir er indsat korrekt i papirbakken.
  • Interfacekablerne er korrekt tilsluttet til maskinen og computeren, eller der er oprettet en trådløs forbindelse på både maskinen og din computer.
  • (For netværksmodeller) Accesspointet (for trådløs), routeren eller hub'en er tændt, og forbindelsesindikatoren blinker.
  • Maskinens display viser meddelelser.

Hvis du ikke kunne løse problemet med kontrolpunkterne, så identificer problemet, og imageimage Relaterede informationer