Konfigurera en TCP/IP-port av standardtyp

Skrivardrivrutinen är inte installerad

1
Sätt i den medföljande cd-skivan i cd-läsaren. Välj din maskin om skärmen med modellnamn visas. Välj ditt språk om skärmen för språkval visas.
2
Cd-skivans huvudmeny visas då. Klicka på Inledande installation eller Avancerat.
3
Klicka på Endast skrivardrivrutin (för nätverkanslutning).
4
Klicka på Nästa som svar på välkomstmeddelandet. Följ anvisningarna på skärmen.
5
Välj Standardinstallation och klicka på Nästa.
6
Välj Brother peer-to-peer nätverksskrivare och klicka sedan på Nästa.
7
Följ anvisningarna på skärmen och klicka sedan på OK.
Obs Obs
Kontakta administratören om du inte känner till skrivarens placering och namn i nätverket.
Fortsätt genom guiden och klicka på Slutför när du är klar.