8 Nätverksutskrift med Windows® grundläggande TCP/IP Peer-to-Peer-utskrift

Översikt

Följ anvisningarna i snabbguiden om du vill ansluta maskinen till ett nätverk. Vi rekommenderar att du använder Brothers installationsprogram som finns på den medföljande cd-skivan. Med programmet kan du lätt ansluta maskinen till ett nätverk och installera nätverksprogrammet och skrivardrivrutinen som behövs för att slutföra maskinens nätverkskonfiguration. Du får instruktioner på skärmen tills du kan använda Brother-maskinen i ett nätverk.
Om du använder Windows® och vill konfigurera maskinen utan att använda Brothers installationsprogram ska du använda TCP/IP-protokollet i en peer-to-peer-miljö. Följ anvisningarna i det här kapitlet. I det här kapitlet får du information om hur du ska installera den nätverksprogramvara och skrivardrivrutin som du behöver för att kunna skriva ut med din nätverksskrivare.
Obs Obs
Innan du går vidare i kapitlet måste du ha konfigurerat maskinens IP-adress. Läs Ställa in IP-adress och nätmask först om du behöver konfigurera IP-adressen.
Kontrollera att värddatorn och maskinen är på samma undernät, eller att routern är rätt konfigurerad för att kunna sända data mellan de båda enheterna.
Läs Installation med en nätverksskrivarkö eller resurs (endast skrivardrivrutin) för att få information om hur installationen görs, om du vill ansluta till en nätverksskrivarkö eller resurs (endast för utskrift).
Standardlösenordet är “access” på MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, DCP-6690CW och MFC-6890CDW. Ett lösenord krävs inte som standard på andra modeller.