Skrivardrivrutinen är installerad

Om du redan har installerat skrivardrivrutinen och vill konfigurera den för nätverksutskrift gör du så här:
1
(Windows® 7)
Klicka på knappen Grafik, Kontrollpanelen, Maskinvara och ljud och sedan på Enheter och skrivare.
(Windows Vista®)
Klicka på knappen Grafik, Kontrollpanelen, Maskinvara och ljud och sedan på Skrivare.
(Windows Server® 2008)
Klicka på Start-knappen, Kontrollpanelen, Maskinvara och ljud och sedan på Skrivare.
(Windows® XP och Windows Server® 2003)
Klicka på Start-knappen och välj Skrivare och fax.
(Windows® 2000)
Klicka på Start-knappen, välj Inställningar och sedan Skrivare.
2
(Windows® 7)
Välj den skrivardrivrutin som du vill konfigurera och klicka sedan på Egenskaper för utskriftsserver i menyn.
(Andra Windows®-operativsystem)
Högerklicka på den skrivardrivrutin som du vill konfigurera och välj Egenskaper.
3
Klicka på fliken Portar och sedan på Lägg till port.
4
Välj den port som du vill använda. Normalt är det Standard TCP/IP Port. Klicka därefter på knappen Ny Port...
5
(Windows® 7)
Guiden Lägg till standard-TCP/IP-skrivarport startas.
(Andra Windows®-operativsystem)
Guiden för Standard TCP/IP-skrivarport startas.
6
Ange nätverksskrivarens IP-adress. Klicka på Nästa.
7
Klicka på Slutför.
8
(Windows® 7)
Stäng dialogrutan Skrivarportar och Egenskaper för Utskriftsserver.
(Andra Windows®-operativsystem)
Stäng dialogrutan Skrivarportar och Egenskaper.