För ad-hoc-läge

1
Kontrollera nätverksmiljön. (Se Kontrollera nätverksmiljön.)
Ad-hoc-läge
Ansluten till en dator med trådlösa funktioner som saknar en åtkomstpunkt
eller
Infrastrukturläge Grafik Se För infrastrukturläge.
Ansluten till en dator med en åtkomstpunkt
Grafik
2
Kontrollera inställningsmetoden för det trådlösa nätverket. (Se Kontrollera inställningsmetoden för det trådlösa nätverket.)
Använda Inställn.guide via kontrollpanelen (rekommenderas)
Grafik
Använda Brothers installationsprogram
Grafik
Grafik
3
Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk. (Se Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk.)
För Windows® (Se Konfiguration i ad-hoc-läge.)
För Macintosh (Se Konfiguration i ad-hoc-läge.)
Grafik
Grafik
Installera drivrutiner och program (Se Snabbguide.)
Grafik
Grafik
OK!
Den trådlösa konfigurationen och installationen av drivrutiner och program har slutförts.