Kontrollera inställningsmetoden för det trådlösa nätverket

Du kan konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk på fyra sätt: med maskinens kontrollpanel (rekommenderas), med SES, WPS eller AOSS via menyn på kontrollpanelen, med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™ eller Brothers installationsprogram. Installationsprocessen varierar beroende på vilken typ av nätverk du har.

Konfigurera en maskin för ett trådlöst nätverk med inställningsguiden på kontrollpanelen

Vi rekommenderar att du använder maskinens kontrollpanel när du konfigurerar trådlösa nätverksinställningar. Med funktionen Inställn.guide på kontrollpanelen kan du lätt ansluta Brother-maskinen till ett trådlöst nätverk. Du måste känna till det trådlösa nätverkets inställningar innan du påbörjar installationen. (Se Använda inställningsguiden på kontrollpanelen.)