Översikt över skanna till e-postserver (MFC-6490CW och MFC-6890CDW)

När du väljer skanna till e-post (e-postserver) kan du skanna ett dokument i svartvitt eller färg och sända det direkt till en e-postadress från maskinen. Du kan välja PDF eller TIFF för svartvitt och PDF eller JPEG för färg.
Obs Obs
För skanna till e-post (e-postserver) krävs stöd för en SMTP/POP3 e-postserver. (Se E-post/I-FAX (för MFC-6490CW och MFC-6890CDW).)
MFC-5890CN och MFC-5895CW kan även tilldelas en e-postadress som gör att du kan sända, ta emot eller vidarebefordra dokument via ett lokalt nätverk eller Internet till datorer och andra Internetfax-maskiner. Hämta programmet som behövs från Brother Solutions Center (http://solutions.brother.com) om du vill använda funktionen.