10 Använda LDAP (för MFC-6890CDW)

Översikt

Med LDAP-protokollet kan du söka efter information som till exempel faxnummer och e-postadresser på servern. Du kan konfigurera LDAP-inställningarna med hjälp av verktyget BRAdmin Professional.

Ändra LDAP-konfigurationen med hjälp av BRAdmin Professional (för Windows®)

Obs Obs
Använd den senaste versionen av verktyget BRAdmin Professional. Det kan hämtas från http://solutions.brother.com. Verktyget är endast tillgängligt för Windows®-användare.
1
Starta verktyget BRAdmin Professional (från Windows® 2000/XP eller Windows Vista®) genom att klicka på Start / Alla program1 / Brother Administrator Utilities / Brother BRAdmin Professional 3 / BRAdmin Professional 3.
Skärm
1
Program för användare av Windows® 2000
2
Välj den MFC-6890CDW (skrivarserver) som du vill konfigurera.
Välj Konfigurera enhet i menyn Kontroll.
Ange ett lösenord. Standardlösenordet är ”access”.
Välj fliken Nätverkskonfiguration och klicka på LDAP.
Skärm
Klicka på de objekt som du vill konfigurera.