Använda LDAP med hjälp av kontrollpanelen

1
Tryck på Telefonbok.
2
Tryck på Grafik för att söka.
3
Mata in de första tecknen för din sökning med hjälp av knapparna på pekskärmen.
Obs Obs
Du kan ange upp till 15 tecken.
Mer information om att använda de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna finns i Skriva in text.
4
Tryck på OK.
Resultatet av LDAP-sökningen visas på LCD-skärmen före sökresultatet från den lokala adressboken med Grafik. Om sökningen på servern eller i den lokala adressboken inte ger något resultat visas Det går ej att hitta några resultat. på LCD-skärmen.
5
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och bläddra tills du hittar det namn som du letar efter.
Om du vill kontrollera informationen i resultatet trycker du på det namn som du letar efter, och sedan på Grafik.
6
Om resultatet innehåller mer än ett faxnummer eller en e-postadress kommer maskinen att be dig att trycka på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri för att välja antingen ett faxnummer eller en e-postadress.
7
Ladda ditt dokument och tryck på Sända ett fax.
Obs Obs
LDAP-funktionen i den här maskinen stöder LDAPv3.
Du måste använda enkel verifiering för att kunna kommunicera med LDAP-servern.
SSL/TLS stöds inte.
Mer information finns på http://solutions.brother.com/.