Ta emot ett Internetfax i datorn

När en dator tar emot ett Internetfax medföljer dokumentet som en bilaga till ett e-postmeddelande som informerar datorn om att den har tagit emot ett dokument från en Internetfax. Detta anges i ämnesfältet i det mottagna meddelandet.
Om den dator som du vill skicka ett dokument till inte körs med något av operativsystemen Windows® 2000/XP eller Windows Vista®, bör du informera mottagardatorns ägare om att han/hon måste installera programvara som kan visa TIFF-F-filer.