Vidarebefordra fax- och e-postmeddelanden som har tagits emot

Du kan vidarebefordra vanliga faxmeddelanden eller e-postmeddelanden som du har tagit emot till en annan e-postadress eller fax. Meddelanden som har tagits emot kan vidarebefordras via e-post till en dator eller Internetfax. De kan även vidarebefordras via det vanliga telenätet till en annan maskin.
Inställningen kan aktiveras via maskinens kontrollpanel. Information om vilka åtgärder du måste vidta för att konfigurera vidaresändning av fax finns i kapitel 6 i bruksanvisningen som levererades med maskinen.
Kontrollera om funktionen stöds i kapitel 6 i bruksanvisningen som levererades med maskinen.