Kon. e-post TX

Du kan ställa in alternativet Bekräftelse i Kon. e-post TX eller Av. Om du anger På skickas ett extra informationsfält med dina bilddata. Detta fält kallas för “MDN”.
MDN (Mail Disposition Notification):
Detta fält begär statusen för I-faxet/e-postmeddelandet efter att det har levererats via transportsystemet SMTP (Send Mail Transfer Protocol). När meddelandet har tagits emot av mottagarstationen används dessa data när maskinen eller användaren läser eller skriver ut mottagna I-Fax- eller e-postmeddelanden. Om meddelandet t.ex. öppnas eller skrivs ut hos mottagaren, skickar mottagarstationen ett meddelande tillbaka till den sändande maskinen eller användaren.
Den mottagande enheten måste stödja MDN-fältet för att en bekräftelserapport ska kunna skickas; i annat fall ignoreras begäran.