Kon. e-post RX

Det finns tre olika inställningar för alternativet: , MDN och Av.
Mottagningskvitto
När “” har valts skickas ett standardmeddelande i retur till den enhet som skickade försändelsen, för att markera att meddelandet har kommit fram ordentligt och kan behandlas. Hur dessa standardmeddelanden ser ut beror på vilken åtgärd som har begärts av den enhet som skickade försändelsen.
Rapportmeddelandena består av:
LYCKAT : Mottaget från: <E-postadress>
MottagningskvittoMDN
När “MDN” har valts kommer en sådan rapport som beskrevs ovan att skickas i retur till den enhet som skickade försändelsen, om den ursprungliga enheten skickade “MDN”-fältet för att begära en bekräftelse.
MottagningskvittoAv
När “Av” väljs stängs alla mottagningsbekräftelser av. Inga meddelanden skickas då tillbaka till den enhet som skickade försändelsen, oavsett vad som begärs.