Bekräftelser på överföringar

Du kan få bekräftelser på överföringar genom två olika funktioner. Med bekräftelsemeddelanden vid sändning kan du begära ett meddelande från den mottagande enheten när I-faxet eller e-posten har tagits emot och bearbetats. Med bekräftelsemeddelanden vid mottagandet kan du skicka en standardrapport i retur till den enhet som skickade försändelsen, efter att du har mottagit och bearbetat ett I-fax eller e-post.
Om du vill använda funktionen måste du ställa in alternativet Bekräftelse i Kon. e-post RX och Kon. e-post TX.