3 ControlCenter3

Opmerking Opmerking
De beschikbare functies in ControlCenter3 kunnen variëren al naargelang het modelnummer van uw machine.
Als uw PC wordt beschermd door een firewall en u de functies van ControlCenter3 niet kunt gebruiken, moet u wellicht de instellingen van de firewall aanpassen. Als u Windows® Firewall gebruikt en MFL-Pro Suite vanaf de cd-rom hebt geïnstalleerd, zijn de benodigde firewall-instellingen al ingevoerd. Zie Firewall-instellingen (voor netwerkgebruikers) voor meer informatie.

ControlCenter3 gebruiken

ControlCenter3 is een softwareprogramma waarmee u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw meest gebruikte programma’s. Met ControlCenter3 worden specifieke toepassingen automatisch geladen. ControlCenter3 beschikt over de volgende opties:
1
Rechtstreeks scannen naar een bestand, e-mail, tekstverwerker of grafische toepassing van uw keuze. (1)
2
Toegang tot de instellingen voor Custom Scan. U kunt programmeerbare scanknoppen configureren om aan de vereisten van uw eigen toepassing te voldoen. (2)
3
Toegang tot de geavanceerde functies van PhotoCapture Center™. (3)
4
Toegang tot de kopieerfuncties via uw PC. (4)
5
Toegang tot de ‘PC-Fax’-toepassingen op uw apparaat. (5)
6
Open de beschikbare instellingen om uw apparaat te configureren. (6)
7
U kunt selecteren welke machine verbinding maakt met ControlCenter3 in de keuzelijst Model. (7)
8
U kunt ook het configuratievenster voor elke functie, Help ControlCenter en een koppeling naar het Brother Solutions Center openen door te klikken op de knop Configuratie. (8)
Modern
Scherm
Klassiek
Scherm
Opmerking Opmerking
Om een ander aangesloten model te kunnen kiezen uit de keuzelijst Model, is het nodig dat de MFL-Pro Suite-software voor dat model op uw PC is geïnstalleerd.
Voor de gebruikersinterface Modern dient u Adobe® Flash® Player 8 of hoger te installeren. Indien u niet beschikt over Flash Player 8 of hoger, wordt u gevraagd om de meest recente Flash Player te downloaden.

De gebruikersinterface kiezen

U kunt voor ControlCenter3 kiezen tussen de gebruikersinterface Modern of Klassiek.
1
Om van gebruikersinterface te veranderen, klikt u op de knop Configuratie en selecteert u INSTELLING en vervolgens SELECTEER LAAG.
2
In het dialoogvenster SELECTEER LAAG, kunt u de gebruikersinterface van uw keuze selecteren.
Scherm