ScanSoft™ PaperPort™ 11SE met OCR verwijderen

Bij Windows® 2000 Professional

1
Klik op de knop Start, Instellingen, Configuratiescherm, en vervolgens op Software.
2
Kies ScanSoft PaperPort11 in de lijst en klik vervolgens op Wijzigen of Verwijderen.

Bij Windows® XP

1
Klik op de knop Start, Configuratiescherm, Software, en klik op het pictogram Programma's wijzigen of verwijderen.
2
Kies ScanSoft PaperPort11 in de lijst en klik vervolgens op Wijzigen of Verwijderen.

Bij gebruik van Windows Vista®

1
Klik op de knop Figuur, Configuratiescherm, Programma's en Programma's en onderdelen.
2
Kies ScanSoft PaperPort11 in de lijst en klik op Verwijderen.