Automatisch laden uitschakelen

Als u ControlCenter3 via het menu Start hebt gestart, verschijnt het pictogram op de taakbalk. U kunt het venster ControlCenter3 openen door te dubbelklikken op het pictogram Figuur.
Als u niet wilt dat ControlCenter3 automatisch wordt gestart als uw pc wordt gestart:
1
Klik met de rechtermuisknop op het pictogram ControlCenter3 op de taakbalk Scherm en selecteer Voorkeuren.
Het voorkeurvenster van ControlCenter3 verschijnt.
2
Verwijder het vinkje bij Start het ControlCenter op de computer startup.
Klik op OK om het venster te sluiten.
Scherm