De scantoets gebruiken
(Voor gebruikers van een USB-kabel)

Opmerking Opmerking
Zie De scan-toets gebruiken als u de toets Scan in een netwerk wilt gebruiken.
U kunt de toets Figuur (Scan) op het bedieningspaneel gebruiken om documenten rechtstreeks naar uw tekstverwerker, grafisch programma of e-mailtoepassing te scannen, of naar een map op uw pc, een USB Flash-geheugenstation of een geheugenkaart.
Voordat u de toets Figuur (Scan) op het bedieningspaneel kunt gebruiken, moet u de Brother MFL-Pro-softwaresuite installeren en het apparaat aansluiten op uw pc. Als u de MFL-Pro-suite hebt geïnstalleerd vanaf de meegeleverde CD-ROM, zijn de juiste drivers en de ControlCenter3-software geïnstalleerd. Wanneer u scant met behulp van de toets Figuur (Scan), wordt gebruikgemaakt van de configuratie op het tabblad Bedieningsknop Apparaat van de ControlCenter3-software. (Zie SCANNEN.) Zie ControlCenter3 gebruiken voor meer informatie over het configureren van de scaninstellingen en het starten van de gewenste toepassing met de toets Figuur (Scan).

Scannen naar E-mail

U kunt een document in zwart-wit of kleur als een bijlage naar uw e-mailtoepassing scannen.
1
Plaats uw document.
2
Druk op de toets Figuur (Scan).
3
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om naar e-mail of Scan nr e-mail te selecteren.
Druk op OK.
4
Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start).
De machine begint met het scannen van het document, creëert een bijlage en start uw e-mailtoepassing met een nieuw e-mailbericht dat nog niet is geadresseerd.
Opmerking Opmerking
Als u wilt schakelen tussen scannen in kleur en in zwart-wit, kiest u kleur of zwart-wit bij de optie voor het type scan op het tabblad Bedieningsknop Apparaat van het configuratievenster van ControlCenter3. (Zie SCANNEN.)
Het type scan is afhankelijk van de instellingen op het tabblad Bedieningsknop Apparaat; de instellingen worden niet gewijzigd door Mono Start of Kleur Start (Colour Start).