Vooraf scannen en een gedeelte bijsnijden via de glasplaat

De toets Voorbeeld wordt gebruikt om een voorbeeld van een beeld te bekijken, zodat u alle ongewenste delen kunt bijsnijden. Wanneer u tevreden bent met het getoonde voorbeeld, klikt u op de knop Zoeken in het scandialoogvenster om het beeld te scannen.
1
Volg de stappen 1 tot en met 5 in het gedeelte Een document naar de pc scannen.
2
Leg het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
3
Selecteer Flatbed in de keuzelijst Bron. Kies, indien nodig, de volgende instellingen in het dialoogvenster voor het instellen van de scanner:
Scherm
1.
Profiel
2.
Bron
3.
Kleurenindeling
4.
Bestandstype
5.
Resolutie
6.
Helderheid
7.
Contrast
8.
Te scannen gedeelte
Opmerking Opmerking
Als uw apparaat niet over een ADF (automatische documentinvoer) beschikt, hoeft u niets op te geven bij Bron.
4
Klik op Voorbeeld.
Het hele beeld wordt naar uw PC gescand en verschijnt in het te scannen gedeelte (8).
5
Klik op de linkermuisknop en houd deze ingedrukt, en sleep de muis over het gedeelte dat u wilt scannen.
Scherm
6
Klik in het scandialoogvenster op de knop Zoeken.
De machine begint het document te scannen.
Nu wordt alleen het geselecteerde gedeelte van het document weergegeven in het venster van uw toepassing.