FaceFilter Studio starten wanneer uw Brother-apparaat is uitgeschakeld

1
Wanneer u FaceFilter Studio de eerste keer start, wordt het volgende scherm weergegeven als uw Brother-apparaat is uitgeschakeld of niet is aangesloten op de computer.
Scherm
2
Klik op Detecteren in stap 1. Het volgende scherm wordt dan weergegeven.
Schakel het Brother-apparaat in, controleer of het is aangesloten op uw computer en klik vervolgens op Ja.
Scherm
3
Als het Brother-apparaat niet wordt gedetecteerd door FaceFilter Studio, verschijnt het volgende scherm.
Controleer of het Brother-apparaat is ingeschakeld en klik op Opnieuw.
Scherm
Als het Brother-apparaat in stap 3 niet wordt gedetecteerd door het FaceFilter Studio, klikt u op Annuleren.
4
Als u op Annuleren hebt geklikt in stap 3, verschijnt het volgende venster.
Scherm
5
Nadat u in stap 4 op het vinkje hebt geklikt, wordt FaceFilter Studio met beperkte functionaliteit gestart. Het pictogram Afdrukken bovenaan wordt dan grijs weergegeven en u kunt de functie Afdrukken niet gebruiken.
Scherm
Opmerking Opmerking
Wanneer FaceFilter Studio met beperkte functionaliteit wordt gestart, wordt het beeldbestand met een watermerk opgeslagen.
Zie FaceFilter Studio starten terwijl uw Brother-apparaat is ingeschakeld als u FaceFilter Studio met volledige functionaliteit wilt starten.