Een afbeelding afdrukken

1
Klik op het pictogram Openen om het beeldbestand te kiezen.
Scherm
2
Klik op het pictogram Afdrukken in de bovenste menubalk om naar het afdrukscherm te gaan.
Scherm
3
Klik op het pictogram Afdrukken aan de linkerkant om het dialoogvenster met afdrukinstellingen te openen.
Scherm
4
Kies de gewenste waarden voor Papierformaat, Papierbron, Afdrukstand, Aantal exemplaren, Schaal en Afdrukgebied.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als u een foto zonder rand wilt afdrukken, kiest u Paginavullende foto bij Schaal en papier zonder marges bij Papierformaat.
5
Klik op Afdrukinstellingen en kies uw Brother-apparaat. Klik op OK.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als u fotopapier wilt gebruiken, klikt u op Eigenschappen en geeft u in het dialoogvenster van de printerdriver de gewenste waarden op bij Mediatype en Kwaliteit.
6
Klik op Afdrukken in het dialoogvenster met afdrukinstellingen om de foto af te drukken.