Virheviestien ymmärtäminen

Tutustumalla PictBridge-toiminnon virheisiin helpotat virheiden tunnistamista ja korjausta.
•
Muisti täynnä
Tämä viesti tulee näyttöön, jos työstämäsi kuvat ylittävät laitteen muistikapasiteetin.
•
Väärä USB-laite
Tämä viesti tulee näyttöön, jos kytket PictBridge-porttiin ei-PictBridge-yhteensopivan tai rikkoutuneen laitteen. Poista virhe irrottamalla laite PictBridge-portista ja sammuta laite painamalla sitten On/Off-näppäintä ja kytke virta takaisin päälle.
Katso yksityiskohtaisempia ohjeita kohdasta Virheviestit.