Kuvien tulostaminen

Vinkki Vinkki

Irrota laitteesta muistikortit ennen digitaalikameran kytkemistä.
1
Varmista, että kamera on sammutettu. Kytke kamera laitteen PictBridge-porttiin (1) USB-kaapelilla.
Grafiikka
1.
PictBridge-portti
2
Kytke kameraan virta.
Kun laite on tunnistanut kameran, nestekidenäytössä näkyy Kamera yhdistet..
Kun laite aloittaa valokuvan tulostamisen, nestekidenäytössä näkyy Tulostaa.
VAROITUS VAROITUS

Laitteen vaurioitumisen estämiseksi älä kytke PictBridge-porttiin muita laitteita kuin PictBridge-yhteensopiva kamera.

DPOF-tulostus

DPOF on lyhenne englanninkielisistä sanoista Digital Print Order Format.
DPOF on digitaalinen tulostusstandardi, jolla helpotetaan kuvien tulostamista digitaalikameroista. Standardin ovat laatineet digitaalisten kameroiden suurimmat valmistajat (Canon Inc., Eastman Kodak Company, Fuji Photo Film Co. Ltd., Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. ja Sony Corporation).
Jos digitaalikamerasi tukee DPOF-tulostusta, voit valita kameran näytöltä tulostettavat kuvat ja kopioiden lukumäärän.