Virheviestit

Pitkälle kehitellyissä toimistolaitteissa esiintyy virheitä silloin tällöin. Laite pystyy yleensä tunnistamaan virheen ja näyttää virheviestin. Alla olevassa taulukossa on selitetty useimmin esiintyvät virheviestit.
Voit korjata useimmat virheet itse. Jos tarvitset lisäapua, Brother Solutions Center sisältää uusimmat usein esitetyt kysymykset ja vianetsintäohjeet.
Vieraile osoitteessamme http://solutions.brother.com.
<
Virheviesti
Syy
Toimenpide
Alh. lämpötila
Tulostuspään lämpötila on liian matala.
Anna laitteen lämmetä.
Alustus ei toimi XX
Puhd. ei toimi XX
Skann. ei toimi XX
Tulost. ei toimi XX
Vaihto ei toimi XX
Laitteessa on mekaaninen vika.
Kytke laitteesta virta usean minuutin ajaksi ja käynnistä se sitten uudelleen.
Dataa jäljellä
Tulostustiedot jäävät laitteen muistiin.
Aloita tulostaminen uudelleen tietokoneelta.
Tulostustiedot jäävät laitteen muistiin. USB-kaapeli irrotettiin, kun tietokone lähetti tietoa laitteeseen.
Paina Stop/Exit. Laite peruuttaa työn ja poistaa sen muistista. Yritä tulostaa uudelleen.
Ei tiedostoja
Korttipaikkaan asetetulla mediakortilla ei ole .JPG-tiedostoa.
Aseta oikea mediakortti uudelleen korttipaikkaan.
Ei värikasettia
Värikasetti on asennettu väärin.
Irrota värikasetti ja aseta se huolellisesti paikoilleen. (Katso Värikasettien vaihtaminen.)
Kansi on auki.
Skannerin kantta ei ole suljettu kokonaan.
Nosta skannerin kansi ja sulje se uudelleen.
Värikasetin kantta ei ole suljettu kunnolla.
Sulje värikasetin kansi kunnolla siten, että se naksahtaa.
Korkea lämpötila
Tulostuspään lämpötila on liian korkea.
Anna laitteen viilentyä.
Muisti täynnä
Laitteen muisti on täynnä.
Kopiointi käynnissä
Paina Stop/Exit ja odota muiden käynnissä olevien toimintojen päättymistä. Yritä sitten uudelleen.
Tulostus käynnissä
Pienennä tulostuksen erottelutarkkuutta. (Katso lisätietoja kohdista Tulostus (Windows®) tai Tulostus ja faksaus (Macintosh®) CD-ROM-levyllä olevasta Ohjelmiston käyttöoppaasta.)
Muste loppu
Yksi tai useampi värikasetti on tyhjä. Laite keskeyttää kaikki tulostustehtävät.
Vaihda värikasetit. (Katso Värikasettien vaihtaminen.)
Paperi juuttui
Paperi on juuttunut laitteen sisälle.
Pian loppu
Yksi tai useampi värikasetti on melkein tyhjä.
Tilaa uusi värikasetti.
Tark. asiakirja
Asiakirja on asetettu tai syötetty väärin tai arkinsyöttölaitteeseen asetettu asiakirja on liian pitkä.
Tark. paperikoko
Paperi on vääränkokoinen.
Lataa oikean kokoista paperia (Letter, Legal tai A4), ja paina sen jälkeen Mono Start tai Colour Start.
Tarkista paperi
Laitteen paperi on lopussa tai paperia ei ole asetettu oikein paperikasettiin.
Tee jokin seuraavista:
•
Aseta paperia paperikasettiin ja paina sitten Mono Start tai Colour Start.
•
Poista paperi ja täytä paperikasetti uudelleen, ja paina sitten Mono Start tai Colour Start.
Paperi on juuttunut laitteeseen.
Väärä USB-laite
Ei-PictBridge-yhteensopiva tai viallinen laite on liitetty PictBridge-liitäntään.
Poista virhe irrottamalla laite PictBridge-liitännästä ja sammuta laite painamalla sitten On/Off -painiketta ja kytke virta takaisin päälle.
Virheel. kortti
Mediakortti on viallinen tai virheellisesti alustettu, tai korttipaikassa on häiriö.
Aseta mediakortti uudelleen varmistaen, että se on oikeassa asennossa. Jollei virheviesti häviä, tarkasta media-asema käyttämällä mediakorttia, jonka tiedät toimivan.

Nestekidenäytön kielen vaihtaminen

Voit muuttaa nestekidenäytön kieliasetuksia.
1
Paina Menu.
2
Valitse Perusasetukset painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
3
Valitse Kielivalinta painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
4
Valitse haluamasi kieli painamalla Bsymbol.utri  tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
Paina Stop/Exit.