Säännöllinen kunnossapito

Värikasettien vaihtaminen

Laitteessa on värin pistelaskin. Värin pistelaskin seuraa automaattisesti kaikkien neljän värikasetin musteen määrää. Kun laite havaitsee, että värikasetin muste alkaa loppua, laite ilmoittaa siitä nestekidenäyttöön tulevalla viestillä.
Nestekidenäyttö ilmoittaa, kun muste on käymässä vähiin tai kun värikasetti on vaihdettava. Vaihda värikasetit oikeassa järjestyksessä seuraamalla näytön ohjeita.
Vaikka laite ilmoittaa, että värikasetti on tyhjä, kasetissa on vielä vähän mustetta. Kasetissa pitää olla vähän mustetta, jotta ilma ei kuivata ja vahingoita tulostuspäätä.
1
Avaa värikasetin kansi.
Jos yksi tai useampi värikasetti on tyhjentynyt (esim. musta), näyttöön tulee viesti Muste loppu Musta.
2
Paina lukon vipu alas ja ota nestekidenäytössä näkyvän värinen värikasetti ulos.
Grafiikka
Grafiikka
3
Avaa uusi, nestekidenäytöllä näkyvän värin pakkaus ja poista värikasetti pakkauksesta.
4
Irrota keltainen suojus (1).
Grafiikka
Sopimaton asetus Sopimaton asetus

ÄLÄ koske alla olevassa kuvassa näkyvää aluetta.
Grafiikka
Vinkki Vinkki

Jos keltaiset suojukset irtoavat pussin avaamisen yhteydessä, värikasetti ei vaurioidu.
5
Jokaisella värillä on oma oikea paikkansa. Aseta värikasetti etiketissä olevan nuolen suuntaisesti.
Grafiikka
6
Nosta lukitusvipu ylös ja työnnä sitä kunnes kuuluu naksahdus, ja sulje sen jälkeen värikasetin kansi.
Grafiikka
7
Jos korvasit värikasetin, nestekidenäytössä pyydetään varmistamaan, että kasetti on aivan uusi. (esimerkiksi Vaihdoitko Musta). Nollaa jokaisen uuden, asennetun kasetin värin pistelaskin automaattisesti painamalla + (Kyllä). Jos asentamasi värikasetti ei ole aivan uusi, muista valita - (Ei).
Jos odotat, että näyttöön tulee viesti Pian loppu ja Muste loppu, laite nollaa värin pistelaskimen automaattisesti.
Vinkki Vinkki

Jos näytössä on värikasettien vaihtamisen jälkeen viesti Ei värikasettia, varmista, että kasetit on asennettu paikoilleen oikein.
VAROITUS VAROITUS

Jos mustetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi vedellä ja pyydä tarvittaessa lääkärin apua.
Huomautus Huomautus

ÄLÄ IRROTA värikasetteja, jos et aio vaihtaa niitä. Jos poistat kasetit, niiden musteen määrä saattaa vähentyä, eikä laite tiedä jäljellä olevan musteen määrää.

ÄLÄ kosketa värikasettien sijoitusaukkoihin. Muuten muste voi tahria sinut.

Jos iholle tai vaatteille joutuu mustetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla puhdistusaineella.

Jos värikasetti asennetaan väärään paikkaan, musteiden värit sekoittuvat. Värikasetit on asennettava uudelleen oikeisiin paikkoihin ja tulostuspää on puhdistettava useaan kertaan.

Kun olet avannut värikasetin, asenna se laitteeseen ja käytä loppuun kuuden kuukauden kuluessa asennuksesta. Käytä avaamattomat värikasetit pakkaukseen merkittyyn käyttöpäivään mennessä.

ÄLÄ yritä avata tai peukaloida värikasettia, koska muste voi valua ulos.

Brother-monitoimilaitteet on suunniteltu käytettäväksi tietyt laatuvaatimukset täyttävän musteen kanssa. Niiden suorituskyky on optimaalinen käytettäessä aitoja Brother-merkkisiä värikasetteja. Brother ei voi taata optimaalista suorituskykyä, jos laitteessa käytetään muiden valmistajien mustetta tai värikasetteja. Brother ei tästä johtuen suosittele muiden kuin aitojen Brother-merkkisten värikasettien käyttämistä laitteessa eikä tyhjien kasettien täyttämistä tai myöskään tyhjien kasettien täyttämistä muiden valmistajien musteilla. Takuu ei kata tulostuspään tai muiden laitteen osien vaurioita tai tästä aiheutuvia korjaustöitä, jos laitteessa on käytetty muita kuin asianmukaisia tuotteita.