Virheviestien ymmärtäminen

Tutustumalla PhotoCapture Center™ -toiminnon virheisiin helpotat virheiden tunnistamista ja korjausta.
•
Virheel. kortti
Tämä viesti tulee näyttöön, jos asetat korttipaikkaan virheellisen tai alustamattoman mediakortin tai jos korttipaikassa on ilmennyt ongelmia. Selvitä virheviesti poistamalla mediakortti korttipaikasta.
•
Ei tiedostoja
Tämä viesti tulee näyttöön, jos yrität käyttää korttipaikkaan asetettua muistikorttia, jolla ei ole .JPG-tiedostoa.
•
Muisti täynnä
Tämä viesti tulee näyttöön, jos työstämäsi kuvat ylittävät laitteen muistikapasiteetin.